Om oss

Vi vill vara ditt första val och sätter verkligen dig som kund i centrum!

Vi tar fram olika former av giveaways, profilkläder och arbetskläder till företag och organisationer som värdesätter det där lilla extra. Av oss får du personlig service och vi tar ansvar hela vägen fram tills det att du har leveransen hos dig. Vi tar verkligen hand om dig som kund och vi går att lita på.

Vi har varit i branschen sen 1999 och har jobbat tillsammans nästan lika länge. Vi är alltså ett väl sammansvetsat gäng. Vi har stor produktkännedom och kan hjälpa dig att hitta rätt i det stora utbud av varor som finns i branschen. Vi vet hur din logotype ska exponeras på bästa sätt för att du ska nå ut med ditt budskap.

Vår hemsida är alltid uppdaterad men de senaste artiklarna och är lätt att söka på. Av oss får du löpande erbjudande som ska passa dig och vi kontaktar dig regelbundet för att stämma av och höra så att du är nöjd med dina inköp för oss.

Det ska vara enkelt att handla av oss och vi har ett entreprenörstänk i allt vad vi gör och ser möjligheter.

Så tveka inte att höra av dig om du söker något speciellt som du inte kan hitta på hemsidan så letar vi åt dig. Vi kan i princip ta fram allt som du kan sätta din logga på :)

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS